Προβολή του Ρεθύμνο στο Εξωτερικό. EOT.

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος Sailing Experience AKASTI με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρεθύμνου ανταποκρίθηκε πρόθυμα στην εξυπηρέτηση ξένων τηλεοπτικών συνεργείων, τα οποία επισκέφθηκαν την Κρήτη με σκοπό την παραγωγή εκπομπών για τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Η δράση αυτή εντασσόταν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο για την προβολή του οικολογικού και εναλλακτικού τουρισμού, με πρωτοβουλία του Γραφείου του ΕΟΤ της Γαλλίας και της Ιταλίας καθώς και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, στις 17/06/2012 επισκέφθηκαν το Ρέθυμνο τηλεοπτικά συνεργεία από τα γαλλικά κανάλια “FRANCE 24” και “TV 5 MONDE”, καθώς και στις 25/06/2012 από το ιταλικό κανάλι “MARCO POLO” με τον παραπάνω σκοπό.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και ο Σύνδεσμος τουριστικών πρακτόρων Ρεθύμνου ανέλαβαν τον συντονισμό, οργάνωση και διεκπεραίωση της όλης δράσης. Σε αυτό το πλαίσιο ζητήθηκε από τον Ι.Ο.Ρ. να βοηθήσει τα τηλεοπτικά συνεργεία να τραβήξουν τα πλάνα που ήθελαν από θαλάσσης. Ο ΙΟΡ «άνοιξε τα πανιά του» με το  ιστιοφόρο σκάφοςSailingExperienceAKASTI, που ανήκει στην δύναμη του ομίλου, ώστε να γίνει η λήψη των επιθυμητών πλάνων από τη μαρίνα, το μεγάλο και ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου.

Πίσω

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή κάντε την κράτησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Sailing Experience ΑΚΑΣΤΗ
Ενοικίαση Ιστιοπλοϊκού Σκάφους

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Μάρκος Παυλιδάκης 6937 155 954

E-mail: info@sailingexperience.gr

Μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας